Bilen

Logo1

Den nye bil (Skoda Superb) er på gaden nu og er begyndt med elever. Jeg har kørt privat i bilen siden efterårsferien, det er en fantastisk dejlig og letkørt bil, med alle moderne komfort ting. Stort set som den “gamle” bare lidt mere lækker.

Snarest muligt vil jeg tage billeder og sætte på siden.

Som skolevogn har jeg valgt en Skoda Superb. Det er en god og dejlig bil, både for den nye billist og den rutinerede.

Superb’en har det nyeste sikkerhedsudstyr. Både aktiv sikkerhed som hindrer ulykker og passiv som beskytter personer, hvis ulykken er ude. Aktiv sikkerhed er ting som ABS, ESP, BAS, gode dæk, god undervogn, zenon lys osv. Passiv sikkerhed er ting som airbags (mange), selestrammere, døre der låser op efter kollision, kabinelys der tænder efter kollision, og havariblink der tænder ved katastrofebremsning eller kollision.
bil

Skoda Superb er let kørt og nem at betjene. Bl.a. giver den af sig selv en smule gas ved koblingspunktet, hvilket hjælper den nye billist meget.

Superb’en kan køres og betjenes af både høj og lav. Jeg har haft elever med højder fra 1,50 m til over 2 m. Sæderne kan indstilles elektrisk til alle tænkelige positioner, og rattet kan selvfølgelig også indstilles efter behov.

I Superb’en er man omgivet af luksus, såsom 2-zoners klimaanlæg, sædevarme, elektrisk sæde-indstilling, spejle der blænder ned, osv.

Derudover er der også tænk på miljøet. På trods af en motor på 140hk, er det ikke svært at køre en tur med et forbrug på mere end 20 km/l (energiklasse B). Den har selvfølgelig også partikelfilter på udstødningen.

Du kan evt. kikke på Skoda’s hjemmeside